Online lenzen bestellen - Lowlens.nl

Lowlens : al 20 jaar kwaliteit, snel  en toch scherp geprijsd!

Lowlens bestaat sinds 1999 en is dé online contactlenzenspecialist van Nederland. Lowlens levert "harde" en zachte contactlenzen, contactlensvloeistoffen en accessoires van A-merken als Alcon, Bausch & Lomb, Cooper Vision, Johnson Vision, Thea Pharma en vele andere merken. Bent u op zoek naar dag-, week- of maandlenzen in kleur, met leesdeel (multifocaal) of met cylinder (torisch/ astigmatisch), dan kan Lowlens deze snel en scherp geprijsd leveren. Oók huismerken/ private labels van opticiens en bekende optiekketens zijn eenvoudig bij Lowlens als "White Label" te bestellen.  U bent bij Lowlens niet verplicht om gelijk voor 12 of 24 maanden te bestellen om een scherpe prijs te krijgen. Lowlens is namelijk dé specialist in losse of vakantielenzen, per stuk of in kleinere/ grotere aantallen en scherpe prijzen!
Daarnaast levert Lowlens diverse A-labels als Proclear, Air Optix, Clariti of Biofinity óók als white label in de White Label Selectie. White Labellenzen zijn immers identiek aan het A-merk, maar dan in een ander, voordeliger, jasje. Ketens en grotere opticiens leveren vaak White Labels als eigen merk om u in verwarring te brengen bij uw zoektocht op het internet. Zij proberen u zo te dwingen bij hen te blijven kopen. Lowlens kan zeer scherpe prijzen hanteren, want er is geen eigen praktijk en wij werken met lage overheadkosten.  En Lowlens rekent voor de verzending van contactlenzen en vloeistoffen binnen Nederland geen extra verzendkosten. Dus:

* Snelle levering en geen verzendkosten binnen Nederland.
* Bijna alle merken contactlenzen leverbaar tegen scherpe prijzen
* Bijna alle, óók niet op de site genoemde, (huis)merken leverbaar
* Diverse "harde" zuurstofdoorlatende lenstypes leverbaar
* Kleine aantallen zijn voor ons geen probleem
* Geen minimum aantal voor een bestelling nodig en toch altijd scherp geprijsd.

 Trustpilot

Opruimingen.
Door verkeerde/ geannuleerde bestellingen of naderende vervaldata, heeft Lowlens momenteel van verschillende A-merken en private labels diverse sterktes op de plank liggen, welke niet meer in de voorraad passen. Lowlens biedt deze sterktes nu aan tegen sterk gereduceerde prijzen. Kijk dus regelmatig, want deze aanbiedingen/ opruimingen worden wekelijks aangevuld met nieuwe lenzen en sterktes.


 

Trustpilot (zie onder aan deze pagina)

Wijziging lenstypen/ vloeistoffen:
De zusterfirma's Pearle en EyeWish zijn om strategische(inkoop) redenen gestopt met onderstaande lenzen van leverancier ALCON in hun pakket.
In tegenstelling tot de beweringen dat ze niet meer leverbaar zouden zijn, zijn ze echter nog steeds leverbaar en Lowlens kan deze lenzen wel leveren onder de originele merknaam of onder het white label : zie in de oranje balk onder Contactlenzen/ Huismerken bij Pearle of Eyewish
Óók de vloeistof Extra Soft/ Extra Comfort
vindt u bij ons als Optifree Express of Puremoist in ons assortiment.

wijziging Pearle/ Eyewish-lenzen

 

Lenzen online bestellen, hoe werkt dat?

Bij het online bestellen van contactlenzen is het belangrijk dat u goed kijkt naar de soort lenzen, de lensfabrikant, de juiste pasvorm (BCR) en lenssterkte. Er zijn vele soorten zachte lenzen online te verkrijgen, vaak met dezelfde gegevens. Ga er niet blindelings van uit dat alle lenstypen met dezelfde gegevens allemaal hetzelfde zijn. Door een ander profiel of materiaal kan elk lenstype toch weer net even iets anders zitten, waardoor pasvorm, comfort en/ of sterkte niet overeenkomen met uw huidige lenzen. U heeft dan een miskoop. De contactlensspecialisten van Lowlens adviseren om, indien er geen klachten zijn gewoon uw huidige lenstype te bestellen. Zijn er wel klachten, laat dan eerst uw (eigen) specialist naar de klacht kijken. Hij kent uw ogen en weet wat het beste voor uw ogen is. Kijk anders voor gediplomeerde contactlensspecialisten op www.anvc.nl U wilt natuurlijk het beste voor uw ogen! Vindt u uw huidig lenstype wat prijzig, kijk dan ook eens bij de Lowlens White Label selectie.  U vindt hier vaak dezelfde A-merken, maar onder een ander label tegen een voordeligere prijs.

Daglenzen, Maandlenzen, Nachtlenzen, welke type heeft u nodig?

U heeft uw lenzen veelal via een oogarts, opticien of contactlensspecialist verkregen. Na een zorgvuldige meting en analyse heeft deze specialist uw lenzen geselecteerd. Soms zijn dat A-merken zoals Alcon, Bausch & Lomb, Cooper of Johnson. Deze A-merken worden vaak onder een eigen private label verkocht om u een beetje op een dwaalspoor te brengen op het inernet. Via ons overzicht bij Huismerken kunt u eenvoudig het private label van uw opticien (Pearle, Hans Anders, EyeWish, Optiview, Specsavers, etc.) vinden en vervolgens de originele merknaam (Air Optic, Biofinity, Proclear) opzoeken. Lowlens levert deze private labellenzen óók, vaak voordeliger,onder de Lowlens White Label selectie. Met een paar klikken kunt u snel uw favoriete contactlens bestellen. Kunt u uw eigen lenstype of lensmateriaal niet vinden, type dan rechts boven in het veld "Doorzoek de hele winkel" de gewenste naam. Heeft u aanvullende vragen, neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij helpen u graag!

Zijn alle lenzen en  vloeistoffen identiek?

Absoluut niet!
Ze zien er wel identiek uit en de samenstellingen ontlopen elkaar vaak niet veel, maar het is en blijft een product voor je ogen.
Er zijn ook lenzen en vloeistoffen op de markt verkrijgbaar, die een verouderde samenstelling hebben (veelal te vinden bij drogist en supermarkt); deze kunnen minder goed in combinatie met moderne (silcone) lensmaterialen worden toegepast.
U zult er in het begin niet veel van merken maar op den duur kunnen deze combinaties problemen opleveren in comfort en gezondheid van de cornea.

Waarom zijn er grote prijsverschillen tussen bijv. Lenzen en All in One vloeistoffen voor zachte lenzen, die verkocht worden bij drogisten en optiek winkels?
Er kunnen kwaliteits verschillen zijn , die niet voor de klant waarneembaar zijn op basis van de product informatie, zoals vermeldt op etiket of doos. Daarnaast is er een groot verschil in service en begeleiding tussen drogist en opticien; de contactlens-specialist heeft doorgeleerd om lenzen aan te meten; dat doet hij met grote zekerheid en kunde en u vertrouwt hem dan ook de blijvende gezondheid van uw ogen toe. Het is duidelijk dat hij ook verstand heeft van lens-vloeistoffen en van de combinatie van vloeistof en contact lens, die voor uw ogen optimaal is. Daarbij speelt het verschil in marge per winkelsoort ook een rol, dat is duidelijk.
Langdurig gebruik van oudere vloeistoffen kan een ongewild negatief effect hebben op uw ogen en zicht.
Lowlens maakt geen eigen contactlenzen of vloeistoffen, maar verkoopt uitsluitend in de branche verkrijgbare merken/ private labels.

Vind direct de juiste lenzen

Selecteer 1 of meerdere opties

Fabrikant

Type

Categorie