Huismerken

Kies uw opticien in de categorie in de linkerkolom.

Let op bij het bestellen van contactlenzen van huismerken/ private labels

Om u op een dwaalspoor te brengen bij het zoeken op het internet, gebruiken veel optiekketens en opticiens een eigen huismerk/ private label contactlenzen. Zij proberen zo te voorkomen dat u de verpakkingen en de gegevens gaat vergelijken. Dit kan u namelijk vele tientallen euro's per jaar schelen. Huismerk-contactlenzen zijn in feite A-merk-contactlenzen in een andere verpakking.

Huismerken/ private labels willen nog wel eens wisselen als opticiens een vergelijkbaar, maar niet precies hetzelfde, lenstype ergens anders goedkoper kunnen inkopen. .
Vergelijk vóór aanschaf van nieuwe contactlenzen de volgende gegevens op uw doosje met de gegevens op de site. De voornaamste criteria zijn:

Materiaal (vaak gekoppeld aan het profiel) : dit eindigt vaak op .... filcon , het is belangrijk dat dit hetzelfde is als bij uw bestaande contactlenzen.
BCR/ radius (maat van de lens);  de 8.60 van merk A is meestal niet hetzelfde als 8.60 van merk B. Het is meer een aanduiding van een fabrikant.
Sterkte; de sterkte is mede afhankelijk van het gekozen materiaal en het profiel van de contactlenzen. Een brilvoorschrift is vaak anders dan een lensvoorschrift

Een verkeerde keuze bij deze criteria kan het draagcomfort van uw lenzen negatief beïnvloeden, irrritatie geven of zelfs schadelijk zijn voor uw oog.

Lowlens probeert de namen zo up-to-date mogelijk te houden. Ziet u uw huismerk contactlenzen  er niet bij staan of is de naam verkeerd, stuur ons dan alstublieft een mailtje of een scan van uw recept of doosje (info@lowlens.nl)

 

4 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Eyedefinition : maandlens Oxygen Plus Sphere

  Eyedefinition : maandlens Oxygen Plus Sphere
  Alcon

  Vanaf: € 14,85

  Maandlens, sferisch

 2. EyeDefinition : maandlens Intensive Sphere

  EyeDefinition : maandlens Intensive Sphere
  Cooper Vision

  Vanaf: € 14,85

  Maandlens, sferisch

 3. iWear Air = White Label Air Optix Aqua (Lotrafilcon B): 3 lenzen

  iWear Air = White Label Air Optix Aqua (Lotrafilcon B): 3 lenzen
  Pearle Opticiens

  Vanaf: € 14,85

  Maandlens, sferisch

 4. iWear Air Astigmatism = white label Air Optix Astigmatism (Lotrafilcon B): 3 lenzen

  iWear Air Astigmatism = white label Air Optix Astigmatism (Lotrafilcon B): 3 lenzen
  Pearle Opticiens

  Vanaf: € 21,45

  Maandlens met cylinder

4 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren