White Label 1-Day: Nelfilcon A/ Dailies AquaComfort: 30 lenzen

.Fabrikant White Labels van Alcon
.Lenstype Daglens, sferisch & a-sferisch
-Materiaal Hydrogel Nelfilcon A
kleuren handling tint Lichtblauw
-Radius (BCR) 8.70
-Diameter 14.00 mm
-Gebruik éénmalig, na gebruik weggooien
-Lenscontrole advies: elke 6 maanden
-Onderhoud comfortdruppels aanbevolen
-Levertijd uit voorraad/ binnen 3-5 werkdagen
Verzending tot 90 paar briefpost; vanaf 90 paar pakketpost
Verzendkosten Nederland Nee

daglenzen White Label Dailies  Nelfilcon (AquaComfort Plus)

WL 1-Day: Nelfilcon (Co-Optic Dailies) Rechts
  • Bestel 30 lenzen voor € 16,50
  • Bestel 60 lenzen voor € 31,50
  • Bestel 90 lenzen voor € 45,00
€ 15,00
WL 1-Day: Nelfilcon (Co-Optic Dailies) Links
  • Bestel 30 lenzen voor € 16,50
  • Bestel 60 lenzen voor € 31,50
  • Bestel 90 lenzen voor € 45,00
€ 15,00

White Labellenzen.
De White Labellens Nelfilcon Aqua 1-Day is100% gelijk aan het A-label, in dit geval de  Dailies Aqua Comfort van Alcon, maar zit in een ander jasje en is voordeliger dan het A-merk. White Labellenzen worden door landelijke optiekketens en door opticiens gebruikt als eigen huismerk om u op een dwaalspoor te brengen. Zij proberen zo  te voorkomen dat u  hun “beschermde”  lenzen elders en voordeliger gaat aanschaffen.

Opruiming:Lowlens heeft van dit type nog een aantal doosjes op de plank liggen , verkregen door verkeerde/ geannuleerde bestellingen of naderende vervaldatum. Deze doosjes passen niet meer in onze voorraad en worden nu tegen sterk gereduceerde prijzen aangeboden, klik hier


Van  Dailies Aqua/ Nelfilcon Aqua 1-day  zijn de volgende labels bekend:


Optiekzaak                Huismerk                              
Voorde label              : Co-Optic      Aqua  
Brilservice/EyeCare   : Lensline      niet bekend
EyeWish Opticiens     : Eyexpert     Ease 1-Day (wegens een handelsconflict niet meer leverbaar)
Oogwereld Opticiens : Daglenzen   Huismerk
Optiview label             : Optivew      Alas Premium 1-Day           
Pearle Opticiens         : iWear          DD Free(wegens een handelsconflict niet meer leverbaar)         
Specsavers                : EasyVision   One Day        
Overige labels            : Toplenzen    Comfort Extra 1-Day


Daglenzen.
Daglenzen zijn de  ideale oplossing voor af-en-toe gebruik en situaties waar harde lenzen of een bril minder geschikt zijn zoals bij stoffige, natte of contactsporten, werk, vrije tijd en/ of avondje uit. 

Onderhoud.
Daglenzen voor éénmalig gebruik  zijn de meest hygiënische vorm van lenzen dragen en uitermate geschikt  om problemen door vervuilde contactlenzen te voorkomen. U heeft geen gedoe meer met onderhoud, want na gebruik worden de lenzen gewoon weggegooid. Wel wordt, voor een hoger draagcomfort, aan het eind van de dag en  bij langdurig beeldschermgebruik af en toe een comfortvloeistof of kunsttraan geadviseerd.
Zie het advies elders op deze pagina.  


Sferische daglenzen
Daglenzen kunnen worden gebruikt voor correctie van de meest voorkomende oogfouten tussen de +6.00 en -10.00.  


Materiaaleigenschappen.
Dit type daglenzen is gemaakt van het zachte hydrogelmateriaal Nelfilcon A en bevatten 69% water. Door het unieke  3-voudige Aqua Moisture systeem wordt het traanvocht langer vastgehouden en dat geeft de contactlenzen de gehele dag een hoog draagcomfort.


Levering.
Deze  daglenzen worden door Lowlens als losse verpakking of in 30-packs onder het voordeellabel geleverd en, binnen Nederland, gratis verzonden.


Schrijf uw eigen review

Alleen als u geregistreerd bent kunt u een beoordeling plaatsen. U kunt inloggen of registeren

Om de kans op fouten bij het bestellen van uw contactlenzen zo klein mogelijk te maken heeft Lowlens een speciaal bestelsysteem ontwikkeld. Het kan echter zo zijn dat uw contactlens of lenzenvloeistof niet in het bestelsysteem voorkomen. Neem in dat geval even contact met ons op via het contactformulier of info@lowlens.nl

Radius of BCR:
De leverbare  pasvorm(en) is/ zijn aangegeven. De pasvorm van de lens is heel belangrijk voor een goed comfort, zeker bij vormvaste of "harde" contactlenzen.  Een verkeerde pasvorm kan irritaties of zelfs ontstekingen veroorzaken. Overeenkomende pasvormen tussen verschillende lenzen/ merken zijn vaak NIET uitwisselbaar en kunnen dan een ander draagcomfort geven, omdat het profiel (sferisch of a-sferisch) anders is.

Sterkte:
De sterkte vindt u op de verpakking. Let op!  Een brilrecept moet anders gelezen worden dan een Contactlensrecept. Een Brilrecept moet door uw specalist omgerekend worden naar een Contactlensrecept en boven de 4.00 gaat bij de meeste lenzen de sterkte met 0.25 of 0.50 omhoog/ omlaag.

Cylinder/as:
Bij lenzen met een cylinder geeft u de juiste cylindersterkte aan. De asstand wordt meestal per 10 of 5 graden aangeduid.

Leestoeslag :
Bij lenzen met leesdeel geeft u de leestoeslag of Add(itie) aan.

Diameter:
Bij de meeste lenzen is de diameter een vaste waarde en gekoppeld aan de BCR. Deze hoeft daarom niet aangegeven te worden, tenzij anders aangegeven wordt.

Informatie:
U kunt bellen via ons telefoonummer (0229 711 300) maar wij zijn niet bereikbaar op zondag/ maandag; tussen 12.00 en 14.00 uur en na 17.00 uur.
Onze voorkeur gaat uit naar informatie geven via e-mail (Info@lowlens.nl), dan kunnen wij uw vraag eerst voor u uitzoeken.

Afrekenen:
Via afrekenen komt u bij de n.a.w. gegevens, welk u in moet vullen. U vult hier ook uw geboortedatum in. Dit is nodig om u, bij veel voorkomende namen te kunnen onderscheiden, zodat wij geen fouten maken bij de registratie van uw bestelling. Uw geboortedatum, valt evenals alle andere n.a.w. gegevens onder de wet op de privacy en wordt uitsluitend voor interne doeleinden gebruikt.

Betalingswijze:
Hier geeft u aan hoe u wilt betalen: vooruit of via iDeal. Let u er op dat u bij vooruitbetaling de juiste firmabenaming geeft nl. "Lensplan Lowlens te Hoorn". Sommige banken kunnen moeilijk doen als de door u opgegeven firmanaam niet overeenkomt met de naam van de rekeninghouder.

Bestellingen buiten Nederland dienen altijd vooruit betaald te worden. Het internationale rekeningnummer is  IBAN: NL89 INGB 0008 7540 35 t.n.v. Lensplan Lowlens te Hoorn

Verwante producten