1-Day Acuvue Define: niet meer leverbaaar

.Lenstype Daglens met kleur
-Materiaal Etafilcon A, 58% water met UV-filter/ tint
-Radius (BCR) 8.50
-Diameter 14.20
-Gebruik Na gebruik weggooien
-Lenscontrole Elke 6 maanden
-Onderhoud kunsttranen : Clens-100; Systane; EyeSee
-Levertijd 3-5 werkdagen
prijs € 0,00
-Verzendkosten Nederland Nee

Daglenzen 1-Day Acuvue Define

AA
€ 0,00

Deze producten zijn per 03-04-2018 door Johnson uit het bassortiment gehaald!


1 DAY ACUVUE DEFINE Shimmer


De nieuwe ACUVUE DEFINE Shimmer daglenzen creeren een donkere ring om de iris om zo contrast te vergroten en extra diepte en definitie aan uw oog te geven. Voor een lichter, helderder effect

 1 DAY ACUVUE DEFINE Sparkle


De nieuwe ACUVUE DEFINE Sparkle daglenzen mengen highlights met de natuurlijke kleur van uw ogen, waardoor uw ogen er helderder uitzien. Voor meer diepte en een intens effect.


 

 

DAGlenzen.
Acuvue 1-Day Define daglenzen van Johnson Vistakon zijn de  ideale oplossing voor af-en-toe gebruik en situaties waar harde lenzen of een bril minder geschikt zijn zoals bij stoffige, natte of contactsporten, werk, vrije tijd of avondje uit. 
 
Onderhoud.
Acuvue 1-Day Difine daglenzen voor éénmalig gebruik  zijn de meest hygiënische vorm van lenzen dragen en uitermate geschikt  om problemen door vervuilde contactlenzen te voorkomen. U heeft geen gedoe meer met onderhoud, want na gebruik worden de lenzen gewoon weggegooid. Wel wordt voor een hoger draagcomfort bij langdurig beeldschermgebruik en ‘savonds af en toe een druppel comfortvloeistof of kunsttraan geadviseerd. Zie het onderhoudsadvies elders op deze pagina. 


 


Sferische correctie/ BCR.
Acuvue 1-Day Define daglenzen zijn geschikt voor correctie van algemene oogfouten tussen +1.00 en -9.00 dpt.  en alleen verkrijgbaar in BCR 8.50
Het profiel van de achterzijde zorgt voor extra comfort en scherpte bij het zien

Materiaaleigenschappen.
Acuvue 1-Day Define daglenzen zijn gemaakt van het zachte Hydogel Etafilcon A materiaal en bevatten 58% water. De unieke Lacreon technologie bevat vochtrijk en zijdezacht materiaal blijft in de lens en zorgt de gehele dag voor een hoog draagcomfort.   


 


UV-blocking.
Acuvue 1-Day Moist bezitten UV-filter klas 2 en blokkeren 85.1% UVA en 98.8% UVB


Levering.
Acuvue 1-Day Define  daglenzen worden door Lowlens snel en binnen Nederland zelfs zonder verzendkosten naar elk gewenst adres verzonden. Om dit lenstype makkelijk door uw brievenbus te laten glijden is het mogelijk dat de lenzen uit de verpakking heald worden en "los" verstuurd worden. De kwaliteit van de lenzen lijdt hier niet onder.Schrijf uw eigen review

Alleen als u geregistreerd bent kunt u een beoordeling plaatsen. U kunt inloggen of registeren

Om de kans op fouten bij het bestellen van uw contactlenzen zo klein mogelijk te maken heeft Lowlens een speciaal bestelsysteem ontwikkeld. Het kan echter zo zijn dat uw contactlens of lenzenvloeistof niet in het bestelsysteem voorkomen. Neem in dat geval even contact met ons op via het contactformulier of info@lowlens.nl

Radius of BCR:
De leverbare  pasvorm(en) is/ zijn aangegeven. De pasvorm van de lens is heel belangrijk voor een goed comfort, zeker bij vormvaste of "harde" contactlenzen.  Een verkeerde pasvorm kan irritaties of zelfs ontstekingen veroorzaken. Overeenkomende pasvormen tussen verschillende lenzen/ merken zijn vaak NIET uitwisselbaar en kunnen dan een ander draagcomfort geven, omdat het profiel (sferisch of a-sferisch) anders is.

Sterkte:
De sterkte vindt u op de verpakking. Let op!  Een brilrecept moet anders gelezen worden dan een Contactlensrecept. Een Brilrecept moet door uw specalist omgerekend worden naar een Contactlensrecept en boven de 4.00 gaat bij de meeste lenzen de sterkte met 0.25 of 0.50 omhoog/ omlaag.

Cylinder/as:
Bij lenzen met een cylinder geeft u de juiste cylindersterkte aan. De asstand wordt meestal per 10 of 5 graden aangeduid.

Leestoeslag :
Bij lenzen met leesdeel geeft u de leestoeslag of Add(itie) aan.

Diameter:
Bij de meeste lenzen is de diameter een vaste waarde en gekoppeld aan de BCR. Deze hoeft daarom niet aangegeven te worden, tenzij anders aangegeven wordt.

Informatie:
U kunt bellen via ons telefoonummer (0229 711 300) maar wij zijn niet bereikbaar op zondag/ maandag; tussen 12.00 en 14.00 uur en na 17.00 uur.
Onze voorkeur gaat uit naar informatie geven via e-mail (Info@lowlens.nl), dan kunnen wij uw vraag eerst voor u uitzoeken.

Afrekenen:
Via afrekenen komt u bij de n.a.w. gegevens, welk u in moet vullen. U vult hier ook uw geboortedatum in. Dit is nodig om u, bij veel voorkomende namen te kunnen onderscheiden, zodat wij geen fouten maken bij de registratie van uw bestelling. Uw geboortedatum, valt evenals alle andere n.a.w. gegevens onder de wet op de privacy en wordt uitsluitend voor interne doeleinden gebruikt.

Betalingswijze:
Hier geeft u aan hoe u wilt betalen: vooruit of via iDeal. Let u er op dat u bij vooruitbetaling de juiste firmabenaming geeft nl. "Lensplan Lowlens te Hoorn". Sommige banken kunnen moeilijk doen als de door u opgegeven firmanaam niet overeenkomt met de naam van de rekeninghouder.

Bestellingen buiten Nederland dienen altijd vooruit betaald te worden. Het internationale rekeningnummer is  IBAN: NL89 INGB 0008 7540 35 t.n.v. Lensplan Lowlens te Hoorn

Verwante producten