Air Optix Aqua Colors (Lotrafilcon B): 2 lenzen

.Lenstype Maandlens, met kleur
.Opmerking niet ruilbaar
-Materiaal Silicone Hydrogel Lotrafilcon B met 33% water in 9 kleuren
-Radius (BCR) 8.60
-Diameter 14.20
-Gebruik 30 dagen overdag
-Lenscontrole Advies: elke 6 maanden
-Onderhoud Optifree Puremoist; BioTrue; Solocare; Everclean; Unica
-Levertijd 3-5 werkdagen, niet ruilbaar
-Verzending PostNL briefpost
-Verzendkosten Nederland Nee

Air Optix Aqua Colors (Lotrafilcon B): 2 lenzen

Air Optix Aqua (Lotrafilcon B) Colors Rechts
  • Bestel 2 lenzen voor € 23,90
  • Bestel 4 lenzen voor € 44,00
€ 23,90
Air Optix Aqua (Lotrafilcon B) Colors Links
  • Bestel 2 lenzen voor € 23,90
  • Bestel 4 lenzen voor € 44,00
€ 23,90


Maandlenzen.
De zachte Air Optix Colors maandlenzen van Alcon zijn geschikt voor gebruik overdag. Om problemen door te sterk vervuilde maandlenzen te voorkomen wordt geadviseerd deze lenzen na 30 dagen te vervangen door schone, nieuwe maandlenzen!

Onderhoud.
Moderne maandlenzen vragen om de juiste verzorging. Een verkeerde maandlens- vloeistofcombinatie geeft een verminderde kwaliteit van het lensmateriaal en kan tot irritatie of oogontsteking leiden. Vraag Lowlens naar de juiste combinatie of zie hiervoor ons onderhoudsadvies elders op deze pagina.

Gekleurde maandlenzen.
Air Optix Aqua Colors 
maandlenzen corrigeren de meest voorkomende oogfouten tussen 0.00 en -8.00 dpt. Sterktes in plus komen vanaf begin 2015 beschikbaar.
De maandlenzen zijn leverbaar in 9 kleuren en in 2 intensiteiten. Zie ook
www.airoptixcolors.nl
Subtiel / kleurversterkend  : Blue; Brown; Gray; Green; Hazel Pure
Accent / kleurveranderend : Blue Briljant; Gray Sterling; Green Gemstone; Honey

Waarschuwing Kleurlenzen!
Om problemen of kans op ontstekingen door kleurlenzen te voorkomen adviseren wij om NOOIT (kleur)lenzen met een vriend of vriendin uit te wisselen om te kijken hoe die leuke kleur in jouw ogen staat. Oók niet voor eventjes!

Materiaaleigenschappen.
Air Optix AquaColors maandlenzen zijn gemaakt van het zachte Silicone Hydrogel Lotrafilcon B materiaal en bevatten 33% water. Het unieke Aqua Moisture systeem houdt het traanvocht langer vast en zorgt de gehele dag een hoog draagcomfort. Air Optix Aqua Colorsmaandlenzen zijn als enige maandlenzen voorzien van een permanente plasma oppervlaktechnologie, die er voor zorgt dat aanslag of make-up minder snel aan de contactlens zal hechten De contactlenzen laten tot 6 keer meer zuurstof door dan klassieke kleurlenzen. Rode, branderige ogen zijn nu verleden tijd!

Levering.
Air Optix Aqua Colors
worden door Lowlens.nl snel, voordelig en binnen Nederland gratis  naar elk gewenst adres verzonden.
 Schrijf uw eigen review

Alleen als u geregistreerd bent kunt u een beoordeling plaatsen. U kunt inloggen of registeren

Om de kans op fouten bij het bestellen van uw contactlenzen zo klein mogelijk te maken heeft Lowlens een speciaal bestelsysteem ontwikkeld. Het kan echter zo zijn dat uw contactlens of lenzenvloeistof niet in het bestelsysteem voorkomen. Neem in dat geval even contact met ons op via het contactformulier of info@lowlens.nl

Radius of BCR:
De leverbare  pasvorm(en) is/ zijn aangegeven. De pasvorm van de lens is heel belangrijk voor een goed comfort, zeker bij vormvaste of "harde" contactlenzen.  Een verkeerde pasvorm kan irritaties of zelfs ontstekingen veroorzaken. Overeenkomende pasvormen tussen verschillende lenzen/ merken zijn vaak NIET uitwisselbaar en kunnen dan een ander draagcomfort geven, omdat het profiel (sferisch of a-sferisch) anders is.

Sterkte:
De sterkte vindt u op de verpakking. Let op!  Een brilrecept moet anders gelezen worden dan een Contactlensrecept. Een Brilrecept moet door uw specalist omgerekend worden naar een Contactlensrecept en boven de 4.00 gaat bij de meeste lenzen de sterkte met 0.25 of 0.50 omhoog/ omlaag.

Cylinder/as:
Bij lenzen met een cylinder geeft u de juiste cylindersterkte aan. De asstand wordt meestal per 10 of 5 graden aangeduid.

Leestoeslag :
Bij lenzen met leesdeel geeft u de leestoeslag of Add(itie) aan.

Diameter:
Bij de meeste lenzen is de diameter een vaste waarde en gekoppeld aan de BCR. Deze hoeft daarom niet aangegeven te worden, tenzij anders aangegeven wordt.

Informatie:
U kunt bellen via ons telefoonummer (0229 711 300) maar wij zijn niet bereikbaar op zondag/ maandag; tussen 12.00 en 14.00 uur en na 17.00 uur.
Onze voorkeur gaat uit naar informatie geven via e-mail (Info@lowlens.nl), dan kunnen wij uw vraag eerst voor u uitzoeken.

Afrekenen:
Via afrekenen komt u bij de n.a.w. gegevens, welk u in moet vullen. U vult hier ook uw geboortedatum in. Dit is nodig om u, bij veel voorkomende namen te kunnen onderscheiden, zodat wij geen fouten maken bij de registratie van uw bestelling. Uw geboortedatum, valt evenals alle andere n.a.w. gegevens onder de wet op de privacy en wordt uitsluitend voor interne doeleinden gebruikt.

Betalingswijze:
Hier geeft u aan hoe u wilt betalen: vooruit of via iDeal. Let u er op dat u bij vooruitbetaling de juiste firmabenaming geeft nl. "Lensplan Lowlens te Hoorn". Sommige banken kunnen moeilijk doen als de door u opgegeven firmanaam niet overeenkomt met de naam van de rekeninghouder.

Bestellingen buiten Nederland dienen altijd vooruit betaald te worden. Het internationale rekeningnummer is  IBAN: NL89 INGB 0008 7540 35 t.n.v. Lensplan Lowlens te Hoorn

Verwante producten