Freshlook Dimensions (Phemfilcon A): 6 kleurlenzen

.Lenstype Maandlens, met kleur
.Opmerking niet ruilbaar
-Materiaal Hydrogel: Phemfilcon A
kleuren Caribbean Aqua; Pacific Blue; Sea Green
-Radius (BCR) 8.60
-Diameter 14.50
-Gebruik 30 dagen, gebruik overdag
-Lenscontrole Advies: elke 6 maanden
-Onderhoud Optifree Puremoist; BioTrue; Solocare; Everclean; Unica
-Levertijd 3-5 werkdagen, niet ruilbaar
-Verzending via PostNL briefpost
-Verzendkosten Nederland Nee

Maandlenzen Freshlook Dimensions

Freshlook Dimensions (Phemfilcon) 6-pack Links
  • Bestel 6 lenzen voor € 56,70
€ 56,70
Freshlook Dimensions (Phemfilcon) 6-pack Rechts
  • Bestel 6 lenzen voor € 56,70
€ 56,70

  


Gekleurde Maandlenzen.
De zachte maandlenzen Freshlook Dimensions  van Alcon (voorheen CIBA) zijn geschikt voor gebruik overdag. Om problemen door te sterk vervuilde maandlenzen te voorkomen wordt geadviseerd deze lenzen na 30 dagen te vervangen door schone, nieuwe maandlenzen!

Waarschuwing!

Om problemen of kans op ontstekingen te voorkomen adviseren wij om NOOIT lenzen met een vriend of vriendin uit te wisselen om te kijken hoe die leuke kleur in jouw ogen staat. Oók niet voor eventjes!

Onderhoud.
Moderne maandlenzen vragen om de juiste verzorging. Een verkeerde maandlens- vloeistofcombinatie geeft een verminderde kwaliteit van het lensmateriaal en kan tot irritatie of oogontsteking leiden. Vraag Lowlens naar de juiste combinatie of zie hiervoor ons onderhoudsadvies elders op deze pagina.

Gekleurde maandlenzen.
Freshlook Dimensions maandlenzen corrigeren de meest voorkomende oogfouten tussen +6.00 en -8.00 dpt.
De lenzen zijn leverbaar in 9 kleuren, zie het voorbeeld of kijk op www.freshlookcontacts.com/html/colorstudio

Materiaaleigenschappen.
Freshlook Dimensions
maandlenzen zijn gemaakt van het zachte Hydrogel Phemfilcon A materiaal en bevatten 55% water. 

Levering.
Freshlook
maandlenzen worden door Lowlens binnen Nederland snel en gratis verzonden.
 


Schrijf uw eigen review

Alleen als u geregistreerd bent kunt u een beoordeling plaatsen. U kunt inloggen of registeren

Om de kans op fouten bij het bestellen van uw contactlenzen zo klein mogelijk te maken heeft Lowlens een speciaal bestelsysteem ontwikkeld. Het kan echter zo zijn dat uw contactlens of lenzenvloeistof niet in het bestelsysteem voorkomen. Neem in dat geval even contact met ons op via het contactformulier of info@lowlens.nl

Radius of BCR:
De leverbare  pasvorm(en) is/ zijn aangegeven. De pasvorm van de lens is heel belangrijk voor een goed comfort, zeker bij vormvaste of "harde" contactlenzen.  Een verkeerde pasvorm kan irritaties of zelfs ontstekingen veroorzaken. Overeenkomende pasvormen tussen verschillende lenzen/ merken zijn vaak NIET uitwisselbaar en kunnen dan een ander draagcomfort geven, omdat het profiel (sferisch of a-sferisch) anders is.

Sterkte:
De sterkte vindt u op de verpakking. Let op!  Een brilrecept moet anders gelezen worden dan een Contactlensrecept. Een Brilrecept moet door uw specalist omgerekend worden naar een Contactlensrecept en boven de 4.00 gaat bij de meeste lenzen de sterkte met 0.25 of 0.50 omhoog/ omlaag.

Cylinder/as:
Bij lenzen met een cylinder geeft u de juiste cylindersterkte aan. De asstand wordt meestal per 10 of 5 graden aangeduid.

Leestoeslag :
Bij lenzen met leesdeel geeft u de leestoeslag of Add(itie) aan.

Diameter:
Bij de meeste lenzen is de diameter een vaste waarde en gekoppeld aan de BCR. Deze hoeft daarom niet aangegeven te worden, tenzij anders aangegeven wordt.

Informatie:
U kunt bellen via ons telefoonummer (0229 711 300) maar wij zijn niet bereikbaar op zondag/ maandag; tussen 12.00 en 14.00 uur en na 17.00 uur.
Onze voorkeur gaat uit naar informatie geven via e-mail (Info@lowlens.nl), dan kunnen wij uw vraag eerst voor u uitzoeken.

Afrekenen:
Via afrekenen komt u bij de n.a.w. gegevens, welk u in moet vullen. U vult hier ook uw geboortedatum in. Dit is nodig om u, bij veel voorkomende namen te kunnen onderscheiden, zodat wij geen fouten maken bij de registratie van uw bestelling. Uw geboortedatum, valt evenals alle andere n.a.w. gegevens onder de wet op de privacy en wordt uitsluitend voor interne doeleinden gebruikt.

Betalingswijze:
Hier geeft u aan hoe u wilt betalen: vooruit of via iDeal. Let u er op dat u bij vooruitbetaling de juiste firmabenaming geeft nl. "Lensplan Lowlens te Hoorn". Sommige banken kunnen moeilijk doen als de door u opgegeven firmanaam niet overeenkomt met de naam van de rekeninghouder.

Bestellingen buiten Nederland dienen altijd vooruit betaald te worden. Het internationale rekeningnummer is  IBAN: NL89 INGB 0008 7540 35 t.n.v. Lensplan Lowlens te Hoorn

Verwante producten