Menicon Miru Monthly (Asmofilcon A): 6 lenzen

.Fabrikant Menicon-NKL
.Lenstype Maandlens, sferisch
-Materiaal Silicone Hydrogel: Asmofilcon A
-UV-blok Nee
kleuren handling tint: Lavendel
-Radius (BCR) 8.30; 8.60
-Diameter 14.00
-Gebruik 30 dagen overdag dragen
-Lenscontrole advies: elke 6 maanden
-Onderhoud Optifree Puremoist; BioTrue; Synergi; Everclean; Unica
-Levertijd 4-5 werkdagen
Verzending via PostNL in uw brievenbus
Verzendkosten Nederland Nee

Menicon Miru Monthly (Asmofilcon A): 6 lenzen

AA
€ 0,00

In verband met leverings problemen bij fabrikant NKL zijn deze lenzen (tijdelijk) NIET leverbaar
Maandlenzen.
De zachte Miru maandlenzen van Menicon zijn geschikt voor gebruik overdag. Om problemen door te oude of te sterk vervuilde maandlenzen te voorkomen, wordt geadviseerd deze lenzen na 30 dagen te vervangen door nieuwe, schone maandlenzen.

Onderhoud.
Moderne maandlenzen vragen om de juiste verzorging en desinfectie. Een verkeerde combinatie van lens en vloeistof geeft een verminderde materiaalkwaliteit, wat kan leiden tot irritatie en/ of oogontsteking. Vraag Lowlens om advies of zie het onderhoudsadvies boven aan deze pagina.

Correctie sferische maandlenzen.
Miru maandlenzen zijn geschikt voor correctie van algemene oogfouten tussen +6.00 en -13.00 dpt. De standaard diameter is 14.00 mm. Deze sferische lens heeft geen UV-filter.

Materiaaleigenschappen.
Miru maandlenzen zijn gemaakt van het zachte Silcone Hydrogel Asmofilcon A-materiaal en bevatten 40% water. De zuurstofdoorlaatbaarheid (Dk/L) is echter 161 en het randprofiel is in alle sterktes gelijk. U merkt dus geen verschil in draagcomfort bij ongelijke sterkte tussen Links en Rechts. Dit lenstype is voorzien van het Menisilk Air systeem en de NanoGloss technologie met als voordelen
- hoge zuurstofprestaties
- uitgebalanceerd watergehalte
- uitstekende bevochting
- NannoGloss Pro technologie voor weerstand tegen eiwitafzettingen.
Deze voordelen geven de lenzen de gehele dag een zijdezacht draagcomfort geeft. De beste maandlens tot nog toe Menicon. Rode, branderige ogen zijn nu verleden tijd.Zie voor verdere materiaaleigenschappen de update voor materialen in de linkerkolom onder de pop-up Contactlenzen

Levering.
Miru  worden binnen  3-5 werkdagen door Lowlens via PostNL briefpost snel, en binnen Nederland, gratis naar elk gewenst adres verzonden.

White Label.
Van dit lenstype is een voordeliger White Label, identiek aan het A-label, leverbaar bij :
Optitrade opticiens onder het eigen Optiview huismerk.
Specsavers onder het eigen Easy Vision huismerk.

Huismerken.

Veel optiekketens en opticiens gebruiken dit white label als zogenaamd "private label" om u op een dwaalspoor te brengen, bijvoorbeeld op het internet. Zij willen zo voorkomen dat u elders (en voordeliger) lenzen aanschaft en u zo dwingen om voor vervolgaankopen naar hun winkel te komen. Vergelijk op de achterkant van het doosje het materiaal (Asmofilcon A), de pasvorm/ BCR (8.60) en diameter (14.00).


Schrijf uw eigen review

Alleen als u geregistreerd bent kunt u een beoordeling plaatsen. U kunt inloggen of registeren

Om de kans op fouten bij het bestellen van uw contactlenzen zo klein mogelijk te maken heeft Lowlens een speciaal bestelsysteem ontwikkeld. Het kan echter zo zijn dat uw contactlens of lenzenvloeistof niet in het bestelsysteem voorkomen. Neem in dat geval even contact met ons op via het contactformulier of info@lowlens.nl

Radius of BCR:
De leverbare  pasvorm(en) is/ zijn aangegeven. De pasvorm van de lens is heel belangrijk voor een goed comfort, zeker bij vormvaste of "harde" contactlenzen.  Een verkeerde pasvorm kan irritaties of zelfs ontstekingen veroorzaken. Overeenkomende pasvormen tussen verschillende lenzen/ merken zijn vaak NIET uitwisselbaar en kunnen dan een ander draagcomfort geven, omdat het profiel (sferisch of a-sferisch) anders is.

Sterkte:
De sterkte vindt u op de verpakking. Let op!  Een brilrecept moet anders gelezen worden dan een Contactlensrecept. Een Brilrecept moet door uw specalist omgerekend worden naar een Contactlensrecept en boven de 4.00 gaat bij de meeste lenzen de sterkte met 0.25 of 0.50 omhoog/ omlaag.

Cylinder/as:
Bij lenzen met een cylinder geeft u de juiste cylindersterkte aan. De asstand wordt meestal per 10 of 5 graden aangeduid.

Leestoeslag :
Bij lenzen met leesdeel geeft u de leestoeslag of Add(itie) aan.

Diameter:
Bij de meeste lenzen is de diameter een vaste waarde en gekoppeld aan de BCR. Deze hoeft daarom niet aangegeven te worden, tenzij anders aangegeven wordt.

Informatie:
U kunt bellen via ons telefoonummer (0229 711 300) maar wij zijn niet bereikbaar op zondag/ maandag; tussen 12.00 en 14.00 uur en na 17.00 uur.
Onze voorkeur gaat uit naar informatie geven via e-mail (Info@lowlens.nl), dan kunnen wij uw vraag eerst voor u uitzoeken.

Afrekenen:
Via afrekenen komt u bij de n.a.w. gegevens, welk u in moet vullen. U vult hier ook uw geboortedatum in. Dit is nodig om u, bij veel voorkomende namen te kunnen onderscheiden, zodat wij geen fouten maken bij de registratie van uw bestelling. Uw geboortedatum, valt evenals alle andere n.a.w. gegevens onder de wet op de privacy en wordt uitsluitend voor interne doeleinden gebruikt.

Betalingswijze:
Hier geeft u aan hoe u wilt betalen: vooruit of via iDeal. Let u er op dat u bij vooruitbetaling de juiste firmabenaming geeft nl. "Lensplan Lowlens te Hoorn". Sommige banken kunnen moeilijk doen als de door u opgegeven firmanaam niet overeenkomt met de naam van de rekeninghouder.

Bestellingen buiten Nederland dienen altijd vooruit betaald te worden. Het internationale rekeningnummer is  IBAN: NL89 INGB 0008 7540 35 t.n.v. Lensplan Lowlens te Hoorn