Vakantie/ Losse lenzen 1-Day Acuvue Oasys

.Fabrikant Johnson Vistakon
.Lenstype Daglens, sferisch & a-sferisch
-Materiaal Senofilcon A met 38% water en handling tint
-Radius (BCR) 8.50 & 9.00
-Diameter 14.30 mm
-Gebruik Overdag; na gebruik weggooien
-Lenscontrole Advies: elke 6 maanden
-Onderhoud comfortvloeistof: Systane; EyeSee; Optifree Pro
-Levertijd uit voorraad/ 3-5 werkdagen
Verzending via PostNL in uw brievenbus
Verzendkosten Nederland Nee

Vakantie/ Losse lenzen 1-Day Acuvue Oasys

AA
€ 0,00Van dit type zijn GEEN losse lnzen leverbaar:


ACUVUE OASYS® 1-Day with HydraLuxe Technology

Beschrijving


NIEUW IN DE ACUVUE OASYS® FAMILIE: ACUVUE OASYS® 1-Day
Ons levensritme wordt elke dag sneller en veel mensen hebben drukbezette dagen met meerdere activiteiten in diverse omgevingen:

  • Lange werkdagen voor een beeldscherm en in een kantoor met airco.

  • Buitenactiviteiten; zoals wandelen en sporten

  • Vrijetijdsbesteding thuis met familie en vrienden


Dergelijke dagen eisen veel van de ogen en kunnen ertoe leiden dat de traanfilm destabiliseert met tot gevolg droge en vermoeide ogen.1 Om te voldoen aan de specifieke behoeften van deze lensdragers lanceert Johnson & Johnson Vision Care vanaf 4 april 2016 de nieuwe lens: ACUVUE OASYS® 1-Day.

Deze lens bouwt verder op het onovertroffen comfort van de ACUVUE OASYS®2 familie en is gebaseerd op de HydraLuxe™ technologie, die de traanfilm imiteert 3, 4:

  • Een fijner netwerk van hydraterend materiaal dat helpt een stabiele traanfilm te behouden voor optimaal draagcomfort tijdens drukbezette dagen.

  • Grotere optische zone, die de grotere pupil in situaties met weinig licht, volledig kan bedekken

  • Grotere lensdiameter van 14,3 mm voor een optimale aanpassing en limbale bedekking.

  • Blistervloeistof die de concentratie van electrolyten van het natuurlijke traanvocht nabootstParameters


basiscurve 8.5 mm/14.3 mm diameter
basiscurve 9.0 mm/14.3 mm diameter
Sterktebereik (voor beide basiscurves)


–0.50D t/m –6.00D (in stappen van 0.25D)
–6.50D t/m –12.00D (in stappen van 0.50D)
+0.50D t/m +6.00D (in stappen van 0.25D)
+6.50D t/m +8.00D (in stappen van 0.50D)
VervangingsschemaEenmalig gebruik, dagelijks vervangen
Verzending.
Deze daglenzen worden door Lowlens uit voorraad of binnen 3-5 werkdagen zonder extra verzendkosten naar elk gewenst adres binnen Nederland verzonden. Omdat de originele lensverpakking vaak  te hoog is voor uw brievenbus, worden de lenzen los en als “platte post” verstuurd.Schrijf uw eigen review

Alleen als u geregistreerd bent kunt u een beoordeling plaatsen. U kunt inloggen of registeren

Om de kans op fouten bij het bestellen van uw contactlenzen zo klein mogelijk te maken heeft Lowlens een speciaal bestelsysteem ontwikkeld. Het kan echter zo zijn dat uw contactlens of lenzenvloeistof niet in het bestelsysteem voorkomen. Neem in dat geval even contact met ons op via het contactformulier of info@lowlens.nl

Radius of BCR:
De leverbare  pasvorm(en) is/ zijn aangegeven. De pasvorm van de lens is heel belangrijk voor een goed comfort, zeker bij vormvaste of "harde" contactlenzen.  Een verkeerde pasvorm kan irritaties of zelfs ontstekingen veroorzaken. Overeenkomende pasvormen tussen verschillende lenzen/ merken zijn vaak NIET uitwisselbaar en kunnen dan een ander draagcomfort geven, omdat het profiel (sferisch of a-sferisch) anders is.

Sterkte:
De sterkte vindt u op de verpakking. Let op!  Een brilrecept moet anders gelezen worden dan een Contactlensrecept. Een Brilrecept moet door uw specalist omgerekend worden naar een Contactlensrecept en boven de 4.00 gaat bij de meeste lenzen de sterkte met 0.25 of 0.50 omhoog/ omlaag.

Cylinder/as:
Bij lenzen met een cylinder geeft u de juiste cylindersterkte aan. De asstand wordt meestal per 10 of 5 graden aangeduid.

Leestoeslag :
Bij lenzen met leesdeel geeft u de leestoeslag of Add(itie) aan.

Diameter:
Bij de meeste lenzen is de diameter een vaste waarde en gekoppeld aan de BCR. Deze hoeft daarom niet aangegeven te worden, tenzij anders aangegeven wordt.

Informatie:
U kunt bellen via ons telefoonummer (0229 711 300) maar wij zijn niet bereikbaar op zondag/ maandag; tussen 12.00 en 14.00 uur en na 17.00 uur.
Onze voorkeur gaat uit naar informatie geven via e-mail (Info@lowlens.nl), dan kunnen wij uw vraag eerst voor u uitzoeken.

Afrekenen:
Via afrekenen komt u bij de n.a.w. gegevens, welk u in moet vullen. U vult hier ook uw geboortedatum in. Dit is nodig om u, bij veel voorkomende namen te kunnen onderscheiden, zodat wij geen fouten maken bij de registratie van uw bestelling. Uw geboortedatum, valt evenals alle andere n.a.w. gegevens onder de wet op de privacy en wordt uitsluitend voor interne doeleinden gebruikt.

Betalingswijze:
Hier geeft u aan hoe u wilt betalen: vooruit of via iDeal. Let u er op dat u bij vooruitbetaling de juiste firmabenaming geeft nl. "Lensplan Lowlens te Hoorn". Sommige banken kunnen moeilijk doen als de door u opgegeven firmanaam niet overeenkomt met de naam van de rekeninghouder.

Bestellingen buiten Nederland dienen altijd vooruit betaald te worden. Het internationale rekeningnummer is  IBAN: NL89 INGB 0008 7540 35 t.n.v. Lensplan Lowlens te Hoorn

Verwante producten