Vakantie/ Losse lenzen: Acuvue VITA for Astigmatism

.Fabrikant Johnson Vistakon
.Lenstype Maandlens, met cylinder
-Materiaal Senofilcon C, 41% water, handling tint, UV-blok
-Radius (BCR) 8.60
-Diameter 14.50
-Gebruik voor gebruik overdag
-Lenscontrole advies: elke 6 maanden
-Onderhoud Optifree Puremoist, Biotrue; Unica; Everclean; Oxysept
-Levertijd 3-5 werkdagen
Verzending per PostNL briefpost
Verzendkosten Nederland Nee

Vakantie/ Losse lenzen: Acuvue VITA for Astigmatism

Losse lens: Acuvue VITA for Astigmatism Links
€ 7,95
Losse lens: Acuvue VITA for Astigmatism Rechts
€ 7,95

Maandlenzen.
De zachte silcone hydrogel Acuvue Vita  Astigmatism  maandlens van Johnson & Johnson is geschikt voor gebruik overdag. Speciaal geschikt voor gebruikers van beeldschermen (Laptop, PC , mobiele telefoon, etc.). Om problemen door een te sterk vervuilde lens te voorkomen, wordt geadviseerd de lens na 30 dagen te vervangen door een nieuwe, schone maandlens!

Private Labels.
Om u op het internet op een dwaalspoor te brengen, gebruiken veel ketens en opticiens een Private Label voor hun lenzen. Een Private Label is in feite een A-merk lens in een eigen jasje, met met een andere naam en prijs, maar verder hetzelfde. Vergelijk daarom materiaal (Senofilcon C), BCR (8.60) en Diameter (14.50) met uw eigen lensdoosje. Van dit lenstype zijn (nog) GEEN private labels bekend. Andere lenstypen met dezelfde gegevens kunnen echter anders aanvoelen en kijken.


Onderhoud.
Moderne maandlenzen vragen om de juiste verzorgingsmiddelen. Een verkeerde lens- vloeistofcombinatie heeft  invloed op de  materiaalkwaliteit en kan tot irritatie/ oogontsteking leiden. Zie  het onderhoudsadvies bovenaan deze pagina.

Materiaaleigenschappen.
De Acuvue Vita maandlens is gemaakt van het zachte Silicone Hydrogel Senofilcon C materiaal en bevatten 41% water. Het unieke  materiaal houdt het traanvocht langer vast en zorgt de gehele dag voor een hoog draagcomfort.
De Acuvue Vita maandlens heeft een Hydramax-technologie, een niet-gecoate silicone hydrogel formule, voor behoud en  maximalisatie van de hydratatie door de gehele lens.  Dit laat  tot vele malen meer zuurstof door dan een klassieke hydrogel lens. Rode, branderige ogen zijn nu verleden tijd!

Correctie.
De  Acuvue Vita for Astigmatism is een cylindrische (astigmatische)  maandlens voor correctie van oogfouten tussen +4.00 en -9.00 dpt. met een cylinders -0.75; -1.25; -1.75; -2.25 (cyl.-2.25 heeft enige beperkingen in sterkte en as, vraag Lowlens). De diameter en pasvorm (BCRadius) zijn altijd standaard 14.50 mm, resp. 8,60 mm.

UV-bescherming.
De Acuvue Vita maandlens is één van de weinige maandlenzen met een UV-blokker : Klasse 2, 99.8% UVB en 93.4% UVA

Verzending.
 Acuvue Vita maandlenzen worden door Lowlens.nl via briefpost  snel, voordelig en, binnen Nederland, gratis naar elk gewenst adres verzonden


Schrijf uw eigen review

Alleen als u geregistreerd bent kunt u een beoordeling plaatsen. U kunt inloggen of registeren

Om de kans op fouten bij het bestellen van uw contactlenzen zo klein mogelijk te maken heeft Lowlens een speciaal bestelsysteem ontwikkeld. Het kan echter zo zijn dat uw contactlens of lenzenvloeistof niet in het bestelsysteem voorkomen. Neem in dat geval even contact met ons op via het contactformulier of info@lowlens.nl

Radius of BCR:
De leverbare  pasvorm(en) is/ zijn aangegeven. De pasvorm van de lens is heel belangrijk voor een goed comfort, zeker bij vormvaste of "harde" contactlenzen.  Een verkeerde pasvorm kan irritaties of zelfs ontstekingen veroorzaken. Overeenkomende pasvormen tussen verschillende lenzen/ merken zijn vaak NIET uitwisselbaar en kunnen dan een ander draagcomfort geven, omdat het profiel (sferisch of a-sferisch) anders is.

Sterkte:
De sterkte vindt u op de verpakking. Let op!  Een brilrecept moet anders gelezen worden dan een Contactlensrecept. Een Brilrecept moet door uw specalist omgerekend worden naar een Contactlensrecept en boven de 4.00 gaat bij de meeste lenzen de sterkte met 0.25 of 0.50 omhoog/ omlaag.

Cylinder/as:
Bij lenzen met een cylinder geeft u de juiste cylindersterkte aan. De asstand wordt meestal per 10 of 5 graden aangeduid.

Leestoeslag :
Bij lenzen met leesdeel geeft u de leestoeslag of Add(itie) aan.

Diameter:
Bij de meeste lenzen is de diameter een vaste waarde en gekoppeld aan de BCR. Deze hoeft daarom niet aangegeven te worden, tenzij anders aangegeven wordt.

Informatie:
U kunt bellen via ons telefoonummer (0229 711 300) maar wij zijn niet bereikbaar op zondag/ maandag; tussen 12.00 en 14.00 uur en na 17.00 uur.
Onze voorkeur gaat uit naar informatie geven via e-mail (Info@lowlens.nl), dan kunnen wij uw vraag eerst voor u uitzoeken.

Afrekenen:
Via afrekenen komt u bij de n.a.w. gegevens, welk u in moet vullen. U vult hier ook uw geboortedatum in. Dit is nodig om u, bij veel voorkomende namen te kunnen onderscheiden, zodat wij geen fouten maken bij de registratie van uw bestelling. Uw geboortedatum, valt evenals alle andere n.a.w. gegevens onder de wet op de privacy en wordt uitsluitend voor interne doeleinden gebruikt.

Betalingswijze:
Hier geeft u aan hoe u wilt betalen: vooruit of via iDeal. Let u er op dat u bij vooruitbetaling de juiste firmabenaming geeft nl. "Lensplan Lowlens te Hoorn". Sommige banken kunnen moeilijk doen als de door u opgegeven firmanaam niet overeenkomt met de naam van de rekeninghouder.

Bestellingen buiten Nederland dienen altijd vooruit betaald te worden. Het internationale rekeningnummer is  IBAN: NL89 INGB 0008 7540 35 t.n.v. Lensplan Lowlens te Hoorn