White Label 1-Day: Somofilcon A Multi/ Clariti Multifocal

.Fabrikant White Labels van Cooper
.Lenstype Daglens met leesdeel
.Opmerking niet ruilbaar
-Materiaal Somofilcon A, 58% water met handling tint
-Radius (BCR) 8.60, MF
-Diameter 14.20
-Gebruik éénmalig, na gebruik weggooien
-Lenscontrole Advies: elke 6 maanden
-Onderhoud gebruik van comfortdruppels aanbevolen
-Levertijd 3-5 werkdagen
Verzending via PostNL briefpost, vanaf 90 paar pakketpost
Verzendkosten Nederland Nee

White Label 1-Day: Somofilcon A Multi/ Clariti Multifocal

k
t
WL: 1-Day Clariti Multifocal / Somofilcon (Options Oxy) Links
  • Bestel 5 lenzen voor € 7,45
€ 7,45
WL: 1-Day Clariti Multifocal/ Somofilcon (Options Oxy) Rechts
  • Bestel 5 lenzen voor € 7,45
€ 7,45

White Labels / Huismerken* zijn in feite dezelfde lenzen van een bekend A-merk.
Om u op een dwaalspoor te brengen, gebruiken landelijke optiekketens en opticiens vaak een eigen merk. Zij proberen zo  te voorkomen dat u  hun “beschermde”  lenzen elders en voordeliger gaat aanschaffen.
* Huismerken kunnen soms van naam of materiaal wisselen indien een winkel elders goedkopere, maar vaak niet precies dezelfde, lenzen kan inkopen. Indien uw lenzen goed bevallen, altijd letten op materiaal, diameter en BCR! Een verkeerd toegepast gegeven kan namelijk irritatie, kijk- of draagcomfort geven. Vraag anders info@lowlens.nl of tel. 0229 711 300.
 
Het 1-Day Somofilcon A Multifocal materiaal van deze lens is 100% gelijk aan het A-label, in dit geval 1-Day Proclear Multifocal van Cooper Vision, maar zit in een ander jasje en is vaak voordeliger dan het A-merk. 

1-Day Somofilcon A Multifocal  labels zijn bij de volgende winkels bekend*:
Eye-Care onder het eigen EyeExpert-label
Optitrade Opticiens onder het eigen Optiview-label
Peare Opticiens onder het eigen iWear-label
Specsavers onder het eigenEasy Vision-label
Div. Belg./ Ned. Websites onder diverse eigen labels 

Andere uitvoeringen in dit materiaal:
Daglenzen    : Sferisch (standaard)- Toric met cylinder, zie elders onder huismerken/ white labels
Maandlenzen: Sferisch (standaard) – Toric met cylinder, zie elders onder huismerken/ white labels

Daglenzen.
Daglenzen zijn de  ideale oplossing voor af-en-toe gebruik of situaties waar harde lenzen of een bril minder geschikt zijn zoals bij stoffige, natte of contactsporten, werk, vrije tijd en/ of avondje uit. 

Onderhoud.
Daglenzen voor éénmalig gebruik  zijn de meest hygiënische vorm van lenzen dragen en uitermate geschikt  om problemen door (snel) vervuilde contactlenzen te voorkomen. U heeft geen gedoe meer met onderhoud, want na gebruik worden de lenzen gewoon weggegooid. Wel wordt, voor een hoger draagcomfort, aan het eind van de dag en  bij langdurig beeldschermgebruik af en toe een comfortvloeistof of kunsttraan geadviseerd.
Zie het advies elders op deze pagina.  


Gebruik Multifocale daglenzen
Deze daglenzen kunnen worden gebruikt voor correctie van de meest voorkomende oogfouten tussen de +5.00 en -6.00 en leestoeslagen (ADD):  Low of High.  Indien u op dit moment een ander type draagt altijd voor de juiste maat (BCR/Diameter)  uw specialist raadplegen, want er zijn vele soorten/ profielen en een verkeerd profiel kan comfort- of kijkklachten geven.       


Materiaaleigenschappen.
Deze daglenzen zijn gemaakt van het zachte silicone  hydrogelmateriaal Somofilcon A en bevatten 60% water. De unieke Wet-Loc-technologie zorgt de hele dag voor een uitstekend draagcomfort. Deze lens heeft bovendien een UVA- en UVB-bescherming.

Levering.
Deze  daglenzen worden door Lowlens als losse verpakking of in 30-packs onder het voordeellabel geleverd en, binnen Nederland, gratis verzonden.


 Schrijf uw eigen review

Alleen als u geregistreerd bent kunt u een beoordeling plaatsen. U kunt inloggen of registeren

Om de kans op fouten bij het bestellen van uw contactlenzen zo klein mogelijk te maken heeft Lowlens een speciaal bestelsysteem ontwikkeld. Het kan echter zo zijn dat uw contactlens of lenzenvloeistof niet in het bestelsysteem voorkomen. Neem in dat geval even contact met ons op via het contactformulier of info@lowlens.nl

Radius of BCR:
De leverbare  pasvorm(en) is/ zijn aangegeven. De pasvorm van de lens is heel belangrijk voor een goed comfort, zeker bij vormvaste of "harde" contactlenzen.  Een verkeerde pasvorm kan irritaties of zelfs ontstekingen veroorzaken. Overeenkomende pasvormen tussen verschillende lenzen/ merken zijn vaak NIET uitwisselbaar en kunnen dan een ander draagcomfort geven, omdat het profiel (sferisch of a-sferisch) anders is.

Sterkte:
De sterkte vindt u op de verpakking. Let op!  Een brilrecept moet anders gelezen worden dan een Contactlensrecept. Een Brilrecept moet door uw specalist omgerekend worden naar een Contactlensrecept en boven de 4.00 gaat bij de meeste lenzen de sterkte met 0.25 of 0.50 omhoog/ omlaag.

Cylinder/as:
Bij lenzen met een cylinder geeft u de juiste cylindersterkte aan. De asstand wordt meestal per 10 of 5 graden aangeduid.

Leestoeslag :
Bij lenzen met leesdeel geeft u de leestoeslag of Add(itie) aan.

Diameter:
Bij de meeste lenzen is de diameter een vaste waarde en gekoppeld aan de BCR. Deze hoeft daarom niet aangegeven te worden, tenzij anders aangegeven wordt.

Informatie:
U kunt bellen via ons telefoonummer (0229 711 300) maar wij zijn niet bereikbaar op zondag/ maandag; tussen 12.00 en 14.00 uur en na 17.00 uur.
Onze voorkeur gaat uit naar informatie geven via e-mail (Info@lowlens.nl), dan kunnen wij uw vraag eerst voor u uitzoeken.

Afrekenen:
Via afrekenen komt u bij de n.a.w. gegevens, welk u in moet vullen. U vult hier ook uw geboortedatum in. Dit is nodig om u, bij veel voorkomende namen te kunnen onderscheiden, zodat wij geen fouten maken bij de registratie van uw bestelling. Uw geboortedatum, valt evenals alle andere n.a.w. gegevens onder de wet op de privacy en wordt uitsluitend voor interne doeleinden gebruikt.

Betalingswijze:
Hier geeft u aan hoe u wilt betalen: vooruit of via iDeal. Let u er op dat u bij vooruitbetaling de juiste firmabenaming geeft nl. "Lensplan Lowlens te Hoorn". Sommige banken kunnen moeilijk doen als de door u opgegeven firmanaam niet overeenkomt met de naam van de rekeninghouder.

Bestellingen buiten Nederland dienen altijd vooruit betaald te worden. Het internationale rekeningnummer is  IBAN: NL89 INGB 0008 7540 35 t.n.v. Lensplan Lowlens te Hoorn