Vakantie/ Losse lenzen 1-Day Soflens Daily Disposable (Hilafilcon)

.Fabrikant Bausch & Lomb
.Lenstype Daglens, sferisch & a-sferisch
-Materiaal Hilafilcon B, 59% water met tint
-Radius (BCR) 8.60
-Diameter 14.20
-Gebruik Overdag, na gebruik weggooien
-Lenscontrole Advies: elke 6 maanden
-Onderhoud comfortvloeistof: Systane; EyeSee Optifree Pro
-Levertijd uit voorraad/ 3-5 werkdagen
Verzending Zie opmerking onderaan bij verzending
Verzendkosten Nederland Nee

Vakantie/ Losse lenzen 1-Day Soflens Daily Disposable (Hilafilcon)

Losse lenzen Soflens (Hilafilcon) Daily Links
  • Bestel 5 lenzen voor € 7,45
€ 7,45
Losse lenzen Soflens (Hilafilcon) Daily Rechts
  • Bestel 5 lenzen voor € 7,45
€ 7,45

Ga voor grotere aantallen terug naar : 1-Day Soflens Dailies Dispo of het white label 1-Day Hilafilcon

Let op!
Losse lenzen bestelt u op eigen verantwoording en risico indien zij niet door een specialist zijn aangemeten.
Losse lenzen kunt u als reserve-/vakantielenzen bestellen indien zij overeenkomen met uw huidige contactlenzen.
Losse lenzen komen uit grotere verpakkingen en worden vaak los/ apart geleverd.
 


Private Labels.
Veel ketens en opticiens gebruiken de Soflens Dailies Disposable als "private label" om u op een dwaalspoor te brengen bij uw keuze op het internet. U wordt zo gedwongen zich aan hun winkel te binden voor de aankoop van uw lenzen.
Kijk op de achterkant van het doosje of daar Hilafilcon als materiaal op staat en vergelijk op de zijkant  tevens de BCR (8.60) en Diam. (14.20).
Van deze lens zijn de volgende "private labels"  bekend onder de namen:
Ketens :                                                                              Overige labels:  
Brilservice            : niet bekend                                       Centrop opticiens           : 
EyeWish               : niet bekend                                       Lens-on-Line opticiens  :              
Hans Anders        : niet bekend                                       Optitrade opticiens         : 
Oogwereld           : niet bekend                                        Diversen                        : Your Eyes 1-Day 
Pearle                   : niet bekend
Specsavers          : niet bekend

Daglenzen.

Soflens Dailies Disposables daglenzen van Bausch & Lomb zijn de  ideale oplossing voor af-en-toe gebruik en situaties waar harde lenzen of een bril minder geschikt zijn zoals bij stoffige, natte en contactsporten, werk, vrije tijd of avondje uit. 

Onderhoud.
Soflens Dailies Disposables voor éénmalig gebruik  zijn de meest hygiënische vorm van lenzen dragen en uitermate geschikt  om problemen door vervuilde contactlenzen te voorkomen. U heeft geen gedoe meer met onderhoud, want na gebruik worden de lenzen gewoon weggegooid. Wel wordt voor hoger draagcomfort bij langdurig beeldschermgebruik en ‘savonds af en toe een comfortvloeistof of kunsttraan geadviseerd. Zie het advies elders op deze pagina. 


Correctie.
Soflens Dailies Disposables zijn zachte daglenzen voor correctie van de meest voorkomende oogfouten tussen de +6.50 en -9.00. 


Materiaaleigenschappen.
Soflens Dailies Disposables zijn gemaakt van het zachte hydrogelmateriaal Hilafilcon B en bevatten 59% water. De lenzen hebben zich in de loop der jaren bewezen als betaalbare kwaliteitslenzen van een betrouwbaar merk.

Verzending.
Soflens Dailies Disposables daglenzen worden door Lowlens uit voorraad of binnen 3-5 werkdagen zonder extra verzendkosten naar elk gewenst adres binnen Nederland verzonden. Omdat de originele lensverpakking te vaak hoog is voor uw brievenbus, worden de lenzen los en als “platte post” verstuurd.


 


Schrijf uw eigen review

Alleen als u geregistreerd bent kunt u een beoordeling plaatsen. U kunt inloggen of registeren

Om de kans op fouten bij het bestellen van uw contactlenzen zo klein mogelijk te maken heeft Lowlens een speciaal bestelsysteem ontwikkeld. Het kan echter zo zijn dat uw contactlens of lenzenvloeistof niet in het bestelsysteem voorkomen. Neem in dat geval even contact met ons op via het contactformulier of info@lowlens.nl

Radius of BCR:
De leverbare  pasvorm(en) is/ zijn aangegeven. De pasvorm van de lens is heel belangrijk voor een goed comfort, zeker bij vormvaste of "harde" contactlenzen.  Een verkeerde pasvorm kan irritaties of zelfs ontstekingen veroorzaken. Overeenkomende pasvormen tussen verschillende lenzen/ merken zijn vaak NIET uitwisselbaar en kunnen dan een ander draagcomfort geven, omdat het profiel (sferisch of a-sferisch) anders is.

Sterkte:
De sterkte vindt u op de verpakking. Let op!  Een brilrecept moet anders gelezen worden dan een Contactlensrecept. Een Brilrecept moet door uw specalist omgerekend worden naar een Contactlensrecept en boven de 4.00 gaat bij de meeste lenzen de sterkte met 0.25 of 0.50 omhoog/ omlaag.

Cylinder/as:
Bij lenzen met een cylinder geeft u de juiste cylindersterkte aan. De asstand wordt meestal per 10 of 5 graden aangeduid.

Leestoeslag :
Bij lenzen met leesdeel geeft u de leestoeslag of Add(itie) aan.

Diameter:
Bij de meeste lenzen is de diameter een vaste waarde en gekoppeld aan de BCR. Deze hoeft daarom niet aangegeven te worden, tenzij anders aangegeven wordt.

Informatie:
U kunt bellen via ons telefoonummer (0229 711 300) maar wij zijn niet bereikbaar op zondag/ maandag; tussen 12.00 en 14.00 uur en na 17.00 uur.
Onze voorkeur gaat uit naar informatie geven via e-mail (Info@lowlens.nl), dan kunnen wij uw vraag eerst voor u uitzoeken.

Afrekenen:
Via afrekenen komt u bij de n.a.w. gegevens, welk u in moet vullen. U vult hier ook uw geboortedatum in. Dit is nodig om u, bij veel voorkomende namen te kunnen onderscheiden, zodat wij geen fouten maken bij de registratie van uw bestelling. Uw geboortedatum, valt evenals alle andere n.a.w. gegevens onder de wet op de privacy en wordt uitsluitend voor interne doeleinden gebruikt.

Betalingswijze:
Hier geeft u aan hoe u wilt betalen: vooruit of via iDeal. Let u er op dat u bij vooruitbetaling de juiste firmabenaming geeft nl. "Lensplan Lowlens te Hoorn". Sommige banken kunnen moeilijk doen als de door u opgegeven firmanaam niet overeenkomt met de naam van de rekeninghouder.

Bestellingen buiten Nederland dienen altijd vooruit betaald te worden. Het internationale rekeningnummer is  IBAN: NL89 INGB 0008 7540 35 t.n.v. Lensplan Lowlens te Hoorn

Verwante producten