Systane comfort-druppels en oogdoekjes

.Fabrikant Alcon
-Toepassing voor verlichting bij droge ogen
Inhoud Flesje 10 ml; Lidwipes 30 doekjes
-Vervangen naar behoefte geruiken, max. 2 maanden houdbaar
Verzendkosten Nederland Nee

Systane comfort-druppels en oogdoekjes

Systane Lid Wipes : Oogdoekjes 30 x
  • Bestel 2 lenzen voor € 25,10
  • Bestel 3 lenzen voor € 36,75
  • Bestel 4 lenzen voor € 47,80
€ 12,95
Systane Ultra 10 ml
  • Bestel 2 lenzen voor € 24,00
  • Bestel 3 lenzen voor € 34,50
€ 12,50

Onderzoek wijst uit dat ruim 20% van de volwassen bevolking last heeft van droge ogen bij beeldschermwerk op PC, Laptop, Smartphone, autorijden, etc.


Comfortdruppels uit het Systane-assortiment verhelpen vaak deze klachten.


Systane Hydration is aanbevolen voor mensen, die een langere bescherming van het traanvocht of een betere hydratatie nogig hebben.


Systane Ultra, in fles(voor frekwent gebruik) of ampullen(voor af-en-toe gebruik), biedt een snelle verlichting en bescherming


Systane Balance is de juiste match voor droge ogen met een lipidenlaagdeficiëntie.


Systane Gel Drops biedt intensieve gelbescherming voor mensen met matige tot ernstige sysmptomen van droge ogen, geschikt bij gebruik 'snachts


Optifree Pro is ontworpen om zachte lensdragers/sters meer comfort te bieden


Systane Lidwipes, zonder parabenen en hypo-allergenen, vormen op elke variant de perfecte aanvulling voor een aangepaste ooglidhygiëne.


Schrijf uw eigen review

Alleen als u geregistreerd bent kunt u een beoordeling plaatsen. U kunt inloggen of registeren

Om de kans op fouten bij het bestellen van uw contactlenzen zo klein mogelijk te maken heeft Lowlens een speciaal bestelsysteem ontwikkeld. Het kan echter zo zijn dat uw contactlens of lenzenvloeistof niet in het bestelsysteem voorkomen. Neem in dat geval even contact met ons op via het contactformulier of info@lowlens.nl

Radius of BCR:
De leverbare  pasvorm(en) is/ zijn aangegeven. De pasvorm van de lens is heel belangrijk voor een goed comfort, zeker bij vormvaste of "harde" contactlenzen.  Een verkeerde pasvorm kan irritaties of zelfs ontstekingen veroorzaken. Overeenkomende pasvormen tussen verschillende lenzen/ merken zijn vaak NIET uitwisselbaar en kunnen dan een ander draagcomfort geven, omdat het profiel (sferisch of a-sferisch) anders is.

Sterkte:
De sterkte vindt u op de verpakking. Let op!  Een brilrecept moet anders gelezen worden dan een Contactlensrecept. Een Brilrecept moet door uw specalist omgerekend worden naar een Contactlensrecept en boven de 4.00 gaat bij de meeste lenzen de sterkte met 0.25 of 0.50 omhoog/ omlaag.

Cylinder/as:
Bij lenzen met een cylinder geeft u de juiste cylindersterkte aan. De asstand wordt meestal per 10 of 5 graden aangeduid.

Leestoeslag :
Bij lenzen met leesdeel geeft u de leestoeslag of Add(itie) aan.

Diameter:
Bij de meeste lenzen is de diameter een vaste waarde en gekoppeld aan de BCR. Deze hoeft daarom niet aangegeven te worden, tenzij anders aangegeven wordt.

Informatie:
U kunt bellen via ons telefoonummer (0229 711 300) maar wij zijn niet bereikbaar op zondag/ maandag; tussen 12.00 en 14.00 uur en na 17.00 uur.
Onze voorkeur gaat uit naar informatie geven via e-mail (Info@lowlens.nl), dan kunnen wij uw vraag eerst voor u uitzoeken.

Afrekenen:
Via afrekenen komt u bij de n.a.w. gegevens, welk u in moet vullen. U vult hier ook uw geboortedatum in. Dit is nodig om u, bij veel voorkomende namen te kunnen onderscheiden, zodat wij geen fouten maken bij de registratie van uw bestelling. Uw geboortedatum, valt evenals alle andere n.a.w. gegevens onder de wet op de privacy en wordt uitsluitend voor interne doeleinden gebruikt.

Betalingswijze:
Hier geeft u aan hoe u wilt betalen: vooruit of via iDeal. Let u er op dat u bij vooruitbetaling de juiste firmabenaming geeft nl. "Lensplan Lowlens te Hoorn". Sommige banken kunnen moeilijk doen als de door u opgegeven firmanaam niet overeenkomt met de naam van de rekeninghouder.

Bestellingen buiten Nederland dienen altijd vooruit betaald te worden. Het internationale rekeningnummer is  IBAN: NL89 INGB 0008 7540 35 t.n.v. Lensplan Lowlens te Hoorn