Systane Ultra Oogdruppels

-Toepassing Comfortdruppels voor droge ogen
Inhoud Flesje 10 ml; 20 ampullen van 0.4 ml
-Vervangen Steeds schone vloeistof gebruiken
Verzendkosten Nederland Nee

Systane Ultra Oogdruppels

Systane Ultra UD Ampullen
  • Bestel 2 lenzen voor € 28,50
  • Bestel 3 lenzen voor € 41,85
€ 14,95
Systane Lid Wipes : Oogdoekjes 30 x
  • Bestel 2 lenzen voor € 25,10
  • Bestel 3 lenzen voor € 36,75
  • Bestel 4 lenzen voor € 47,80
€ 12,95
Systane Ultra 10 ml
  • Bestel 2 lenzen voor € 24,00
  • Bestel 3 lenzen voor € 34,50
€ 12,50

Systane Ultra  oogdruppels.


 


Comfortdruppels voor contactlensdragers, die droge en vermoeide ogen op zachte effectieve  wijze willen kalmeren en verkwikken.
Conserveermiddel : flesje : Polyquad 0,001 
                                  
ampullen : geen conserveringmiddel


Overigen                   : Polyethyleenglycoll 400, propyleenglycol, hydroxypropylguar, sorbitol, aminomethylpropanol, boorzuur, kaliumchloride, natriumchloride


Gebruiksadvies        : flesje bij regelmatig gebruik
                                    ampullen bij onregelmatig gebruik


Houdbaarheid          : flesje tot 2 maanden NA opening
                                    ampullen tot de vervaldatum 

Levertijd                    : Uit vooraad of binnen enkele werkdagen
Beschrijving


Systane Ultra is een hydraterende oogdruppel voor de bevochtiging van het oogoppervlak zodat een gevoel van irritatie en branden veroorzaakt door droogte snel en langdurig wordt verlicht. De pH van het product past zich op de natuurlijke pH van het oog aan, waardoor een optimale viscositeit ontstaat bij het toedienen. Polyethyleenglycol 400 en Propyleenglycol zijn de verzachtende middelen. Een sterke cross-linking ontstaat tussen het boraat en de HP-Guar, waardoor zich een elastische en beschermende matrix vormt op de beschadigde cellen.Schrijf uw eigen review

Alleen als u geregistreerd bent kunt u een beoordeling plaatsen. U kunt inloggen of registeren

Om de kans op fouten bij het bestellen van uw contactlenzen zo klein mogelijk te maken heeft Lowlens een speciaal bestelsysteem ontwikkeld. Het kan echter zo zijn dat uw contactlens of lenzenvloeistof niet in het bestelsysteem voorkomen. Neem in dat geval even contact met ons op via het contactformulier of info@lowlens.nl

Radius of BCR:
De leverbare  pasvorm(en) is/ zijn aangegeven. De pasvorm van de lens is heel belangrijk voor een goed comfort, zeker bij vormvaste of "harde" contactlenzen.  Een verkeerde pasvorm kan irritaties of zelfs ontstekingen veroorzaken. Overeenkomende pasvormen tussen verschillende lenzen/ merken zijn vaak NIET uitwisselbaar en kunnen dan een ander draagcomfort geven, omdat het profiel (sferisch of a-sferisch) anders is.

Sterkte:
De sterkte vindt u op de verpakking. Let op!  Een brilrecept moet anders gelezen worden dan een Contactlensrecept. Een Brilrecept moet door uw specalist omgerekend worden naar een Contactlensrecept en boven de 4.00 gaat bij de meeste lenzen de sterkte met 0.25 of 0.50 omhoog/ omlaag.

Cylinder/as:
Bij lenzen met een cylinder geeft u de juiste cylindersterkte aan. De asstand wordt meestal per 10 of 5 graden aangeduid.

Leestoeslag :
Bij lenzen met leesdeel geeft u de leestoeslag of Add(itie) aan.

Diameter:
Bij de meeste lenzen is de diameter een vaste waarde en gekoppeld aan de BCR. Deze hoeft daarom niet aangegeven te worden, tenzij anders aangegeven wordt.

Informatie:
U kunt bellen via ons telefoonummer (0229 711 300) maar wij zijn niet bereikbaar op zondag/ maandag; tussen 12.00 en 14.00 uur en na 17.00 uur.
Onze voorkeur gaat uit naar informatie geven via e-mail (Info@lowlens.nl), dan kunnen wij uw vraag eerst voor u uitzoeken.

Afrekenen:
Via afrekenen komt u bij de n.a.w. gegevens, welk u in moet vullen. U vult hier ook uw geboortedatum in. Dit is nodig om u, bij veel voorkomende namen te kunnen onderscheiden, zodat wij geen fouten maken bij de registratie van uw bestelling. Uw geboortedatum, valt evenals alle andere n.a.w. gegevens onder de wet op de privacy en wordt uitsluitend voor interne doeleinden gebruikt.

Betalingswijze:
Hier geeft u aan hoe u wilt betalen: vooruit of via iDeal. Let u er op dat u bij vooruitbetaling de juiste firmabenaming geeft nl. "Lensplan Lowlens te Hoorn". Sommige banken kunnen moeilijk doen als de door u opgegeven firmanaam niet overeenkomt met de naam van de rekeninghouder.

Bestellingen buiten Nederland dienen altijd vooruit betaald te worden. Het internationale rekeningnummer is  IBAN: NL89 INGB 0008 7540 35 t.n.v. Lensplan Lowlens te Hoorn