OTE Perox & Safe systeem

.Fabrikant OTE Pharma
-Toepassing reinigen, bewaren en inzetten
Inhoud Perox 250ml; Safe fles 250 ml/ Safe Ampullen 30x10 ml + lenshouder
-Vervangen dagelijks verse vloeistof gebruiken
.Opmerking lees voor "lenzen" a.u.b. "stuks"
prijs € 15,50
Verzendkosten Nederland Nee

OTE Perox & Safe systeem

OTE Perox bewaarvloeistof, losse fles: vanaf
€ 7,75
OTE Safe (Saline) neutralisatie ampullen 10 ml (conserveringsvrij)
€ 8,00
OTE SAFE (neuralisatie) losse fles: vanaf
€ 7,75

OTE verzorgingsset voor zachte , zuuratofdoorlatende en nachtlenzen op basis van waterstofperoxide H2O2 3%


De voordeligste prijs krijgt u bij afname van een 1/2-jaarset (6 Perox + 6x Safe)


PEROX

Waterstofperoxide reinigingsoplossing voor zachte contactlenzen.

Deze vloeistof dient samen met Safe neutralisatie-/ bewaarvloeistof gebruikt te worden!

NOOIT rechtstreeks in het oog drupppelen!SAFE  of Safe Ampullen.
Neutralisatie-/ bewaar- en inzet vloeistof voor gebruik NA de Perox vloeistofDe ampullen hebben dezelfde werking, maar zijn conserveringsvrij
in verband met de hoge verzendkosten naar het buitenland, wordt deze vloeistof alleen in Nederland geleverd!


 


 


 


 


 


 


Schrijf uw eigen review

Alleen als u geregistreerd bent kunt u een beoordeling plaatsen. U kunt inloggen of registeren

Om de kans op fouten bij het bestellen van uw contactlenzen zo klein mogelijk te maken heeft Lowlens een speciaal bestelsysteem ontwikkeld. Het kan echter zo zijn dat uw contactlens of lenzenvloeistof niet in het bestelsysteem voorkomen. Neem in dat geval even contact met ons op via het contactformulier of info@lowlens.nl

Radius of BCR:
De leverbare  pasvorm(en) is/ zijn aangegeven. De pasvorm van de lens is heel belangrijk voor een goed comfort, zeker bij vormvaste of "harde" contactlenzen.  Een verkeerde pasvorm kan irritaties of zelfs ontstekingen veroorzaken. Overeenkomende pasvormen tussen verschillende lenzen/ merken zijn vaak NIET uitwisselbaar en kunnen dan een ander draagcomfort geven, omdat het profiel (sferisch of a-sferisch) anders is.

Sterkte:
De sterkte vindt u op de verpakking. Let op!  Een brilrecept moet anders gelezen worden dan een Contactlensrecept. Een Brilrecept moet door uw specalist omgerekend worden naar een Contactlensrecept en boven de 4.00 gaat bij de meeste lenzen de sterkte met 0.25 of 0.50 omhoog/ omlaag.

Cylinder/as:
Bij lenzen met een cylinder geeft u de juiste cylindersterkte aan. De asstand wordt meestal per 10 of 5 graden aangeduid.

Leestoeslag :
Bij lenzen met leesdeel geeft u de leestoeslag of Add(itie) aan.

Diameter:
Bij de meeste lenzen is de diameter een vaste waarde en gekoppeld aan de BCR. Deze hoeft daarom niet aangegeven te worden, tenzij anders aangegeven wordt.

Informatie:
U kunt bellen via ons telefoonummer (0229 711 300) maar wij zijn niet bereikbaar op zondag/ maandag; tussen 12.00 en 14.00 uur en na 17.00 uur.
Onze voorkeur gaat uit naar informatie geven via e-mail (Info@lowlens.nl), dan kunnen wij uw vraag eerst voor u uitzoeken.

Afrekenen:
Via afrekenen komt u bij de n.a.w. gegevens, welk u in moet vullen. U vult hier ook uw geboortedatum in. Dit is nodig om u, bij veel voorkomende namen te kunnen onderscheiden, zodat wij geen fouten maken bij de registratie van uw bestelling. Uw geboortedatum, valt evenals alle andere n.a.w. gegevens onder de wet op de privacy en wordt uitsluitend voor interne doeleinden gebruikt.

Betalingswijze:
Hier geeft u aan hoe u wilt betalen: vooruit of via iDeal. Let u er op dat u bij vooruitbetaling de juiste firmabenaming geeft nl. "Lensplan Lowlens te Hoorn". Sommige banken kunnen moeilijk doen als de door u opgegeven firmanaam niet overeenkomt met de naam van de rekeninghouder.

Bestellingen buiten Nederland dienen altijd vooruit betaald te worden. Het internationale rekeningnummer is  IBAN: NL89 INGB 0008 7540 35 t.n.v. Lensplan Lowlens te Hoorn